skip to Main Content

ЗА НАС

Еко Логистик Сервис Дооел Скопје е новоформирана компанија за вршење на поштенски услуги настаната како спој на љубовта помеѓу Велосипедизмот, здравиот начин на живот, спорт и рекреација и препознатливиот долгогодишен потенцијал на искусните доставувачи за курирски услуги на правни и физички лица. 

Нашата цел е да Ви обезбедиме брза, ефикасна, еколошка достава по пристапни цени , која ќе го унапреди Вашето работење и ќе ви ги намали трошоците .

УСЛУГИ

Шопинг

Плаќање во Ваше име

Чекање во Ваше име

Тимот на Еко Логистик Сервис Дооел Скопје е составен од 15 искусни доставувачи со
долгогодишен препознатлив потенцијал за сите видови на курирски услуги.

Ги вршиме сите видови на испорака на секаков вид на пратки:

Писма
Фактури
Потврди
Пакети
Подароци
Покани
Поднесуваме и подигаме документи во ваше име

на територија на Град Скопје, на најбрз,најефтин и еколошки одржлив начин.

Вршиме достава на брзи пратки, која може да биде и експресно брза, како и достава на сите останати пратки.
Ви  гарантираме економична, ефикасна и сигурна достава на професионален начин.

ценовник

ЗОНА 1 – ДОСТАВА СО ВЕЛОСИПЕД
А – МАЛ РИНГ, ДО МОСТОТ НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, БУЛЕВАР ВМРО
70 ДЕНАРИ
Б – БУЛ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ, БУЛ.КИРИЛ И МЕТОДИЈ, УЛ. ЈОРДАН МИЈАЛКОВ, БУЛЕВАР КОЧО РАЦИН, БУЛЕВАР КРСТЕ ПЕТКОВ МИСИРКОВ, БУЛЕВАР ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ, БУЛЕВАР КУЗМАН ЈОСИФОВСКИ – ПИТУ
90 ДЕНАРИ
ЗОНА 2 –ДОСТАВА СО МОТОР
А – БУЛЕВАР ТЕОДОСИЈ ГОЛОГАНОВ, БУЛ.8 – МИ СЕПТЕМВРИ, БУЛ.НИКОЛА КАРЕВ, БУЛ. АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ, БУЛ. 16 МАК.БРИГАДА, БУЛ. НАРОДНИ ХЕРОИ КАДЕ СЕ СЕЧЕ СО ДИМО ХАЏИ ДИМОВ ДО ДРЖАВНА БОЛНИЦА
120 ДЕНАРИ
Б – ВОДНО НАД ДРЖАВНА БОЛНИЦА, 8 МИ СЕПТЕМВРИ, ИЛИНДЕНСКА, ГРАДСКИ ПАРК И БОРИС ТРАЈКОВСКИ СТАДИОН ДО МОСТОТ НА ОБЕДИНЕТИ НАЦИИ, СТАРА ЧАРШИЈА, КАЛЕ, АМЕРИЧКА АМБАСАДА, ЏОН КЕНЕДИ, УЛ. ЦВЕТАН ДИМОВ, БУЛ. СРБИЈА, БУЛ. КИРО ГЛИГОРОВ, АВТОКОМАНДА И РЕМЕДИКА
150 ДЕНАРИ
ЗОНА 3 –ДОСТАВА СО ВОЗИЛО
А – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДО ПАЗАР И СП ПЛАНЕТ, УЛ. МАКЕДОНСКА ВОЈСКА, УЛ. ЛЕПЕНЕЦ, ЗЛОКУЌАНИ,БАРДОВЦИ, УЛ.СЛОВЕНЕЧКА, БУТЕЛ, ШУТКА,ЖЕЛЕЗАРА, НОВО ЛИСИЧЕ,ЦЕМЕНТАРА И ПРИПОР
190 ДЕНАРИ
Б – ЃОРЧЕ ПЕТРОВ ДО САРАЈ, ПАЈТОН, ЦРНОГОРСКА, НОВОСЕЛСКИ ПАТ, РАДИШАНИ,ЧЕНТО, ХИПОДРОМ,МАЏАРИ, ГОРНО ЛИСИЧЕ, ДРАЧЕВО, ПИНТИЈА И СОПИШТЕ
230 ДЕНАРИ
Riding a race bike is an art - a thing that you do because you feel something inside.
Valentino Rossi

КОНТАКТ

02 261 41 21

02 317 77 44

Доставата на брзите пратки се врши во текот на истиот ден, а доставата на останатите пратки во рок од најдоцна 48 часа.
За Пратките кој се итни Ве молиме да ја најавите потребата од експресна услуга.
Располагаме со најсовремен софтвер за евиденција на пратки, како и можност за следење на истите.

Back To Top