skip to Main Content
Еко Логистик Сервис вработува Агент за во Call Center

Еко Логистик Сервис вработува Агент за во Call Center

Дали знаете зошто Еко Логистик Сервис вработува толку многу Агенти за во Call-Center? Покрај тоа што имаме иновативна и високо професионална услуга која на своите корисници им нуди сигурен, навремен и квалитетен пренос на пратки – нудиме  вработување опкружено со професионален тим.

 

Квалификации и квалитети што ги бараме во новите членови на тимот:

  • Завршено минимум средно образование
  • Познавање на адресите на град Скопје
  • Експидитивност
  • Позитивен став
    -Отворени Работни позиции 15

 

Вашето CV испратете го на info@ecologisticservice.mk со назнака:  “Агент за во Call-Center”

За подетални информации можете да не контактирате на +38970340683

Back To Top