skip to Main Content
Еко Логистик Сервис вработува Пешадинец на територија на град Скопје

Еко Логистик Сервис вработува Пешадинец на територија на град Скопје

Дали знаете зошто Еко Логистик Сервис вработува толку многу пешадинци? Покрај тоа што имаме иновативна и високо професионална услуга која на своите корисници им нуди сигурен, навремен и квалитетен пренос на пратки – нудиме  вработување опкружено со професионален тим.

Квалификации и квалитети што ги бараме во новите членови на тимот:

  • Завршено минимум средно образование
  • Искуство во доставување
  • Експидитивност
  • Позитивен став
  • Познавање на град Скопје

 

Вашето CV испратете го на info@ecologisticservice.mk со назнака:  “Апликацијa за Пешадинец”

За подетални информации можете да не контактирате на +38970340683

Back To Top